Pe o piata dinamica, intesata de competitori calitatea serviciilor si bunul simt fac diferenta.

Pasiunea pentru creatie grafica si design, abilitatile de comunicare si ascultare activa a clientilor, implicarea maxima si atentia la detalii au ca rezultat conturarea unor material vizuale de succes, indiferent ca vorbim de crearea unui logo, grafica unui afis, machetarea unui catalog sau realizarea intregii identitati vizuale a firmei.

Creativitatea ne ajuta sa oferim solutii si concepte grafice care atrag, sustin si promoveaza si care au ca scop, obtinerea unor rezultate reale in vanzari, prin idendificarea eficienta a clientului tinta.
In functie de brief putem realiza proiecte grafice cu o gama tematica larga, mergand de la linia oficiala si riguroasa a business corporate-ului la tusele abstracte sau indraznete ale creatiilor libere.

Cine suntem?
O echipa exigenta, creativa si foarte bine pregatita.

Graphic Art Design este un studio de creatie grafica si design infiintat in 2009, specializat pe creatie de brand, identitate si comunicare vizuala.
Experienta in domeniu de peste 10 ani, atestarile Adobe Authorised Center pe grafica pubicitara, Dtp, PrePress si webdesign precum si solidele cunostinte de marketing know - how, sustinute de un departament de productie bine pus la punct, ne recomanda ca fiind o echipa bine pregatita ce ofera solutii eficiente de promovare si vanzare a produselor si serviciilor dvs.


Daca experienta ne recomanda, puterea de creativitate si calitatea ne impun!

IDENTITATE VIZUALA
Logo / Sigla design
Rebranding logo
Carti de vizita
Foi cu antet
Plic personalizat
Mapa de prezentare
GRAFICA PUBLICITARA
Flyer, Leaflets
Grafica invitatii
Design Brosura
Machetare Catalog
Grafica Afis, Voucher
Grafica Outdoor
MACHETARE SI DTP
Tehnoredactare brosuri
Machetare cataloage
Pregatire print materiale
Reproduceri vectoriale ale unor imagini / poze
Grafica brosuri de prezentare si cataloage de prezentare