PRINT DIGITAL

Va stam la dispozitie cu o gama completa de servicii de print digital: printare brosuri, cataloage, flyere, afise, carti de vizita, mape personalizate, ecusoane, fluturasi, alaturi de servicii de DTP si design grafic la preturi competitive.

Avantajele printului digital:
Flexibilitate: Se pot printa tiraje mici si medii, putandu-se tipari chiar si un exemplar.
Rapiditate: Timpul de printare este mult mai mic decat in cazul printului offset. Printul digital este recomandat pentru tiraje de print mici si medii.
Proba pentru BT: Se da un print de proba inainte si Bun de Tipar (BT) semnat de catre client pe calitatea rezultata.

5 MOTIVE SA PRINTATI CU NOI:

  1. TIPAR DIGITAL NON STOP: optional, putem asigura servicii de imprimare digitala non stop.
  2. CALITATE IREPROSABILA: fara erori de print, fara culori prea aprinse sau prea sterse, fara nuante gresite. Tiparul digital oferit de noi prezinta o calitate ireprosabila, datorita tehnologiei de ultima generatie cu care operam.
  3. PRETURI REDUSE: desi oferim o calitate excelenta pentru produsele si serviciile noastre de print digital si finisare, mentinem preturile scazute
  4. EXECUTIE RAPIDA. Termenele stabilite pentru printarea lucrarilor sunt respectate, fara nici o intarziere.
  5. ONE STOP SHOP: va oferim totul intr-un singur loc – creatia grafica si print: • Concept si macheta grafica daca nu o aveti • Verificarea fisierelor pe care le aveti si le trimiteti catre noi la print • sfaturi în alegerea suportului de imprimare: tip de hartie, gramaj, finisari

Copyright © 2009 - 2017 Graphic Art Design - web & art design